Mi a Motoeye?

A MOTOEYE motoros szemüvegek kifejezetten motoros bukósisakhoz fejlesztett szemüvegkeretek.

 

motoeye motoros szemüveg

 

Mi a különbség a hagyományos szemüvegek és a MOTOEYE Motoros Szemüveg között?

A hagyományos szemüvegkereteket nagyon kényelmetlenül és nehezen vagy egyáltalán nem lehet a bukósisak alá beilleszteni. A normál szemüvegek a sisak alatt általában nyomják a fejet és a fület, ami egy idő után borzasztóan kényelmetlen és balesetveszélyes, valamint a fül mögötti idegre nyomást gyakorolva fejfájáshoz is vezethet. A bukósisak alá betuszkolt szemüvegek pedig deformálódhatnak vagy akár el is törhetnek.

Motoeye, Motoros szemüveg

A MOTOEYE Motoros Szemüvegkeret viselhető sima utcai szemüvegként is?

A MOTOEYE szemüvegkeretek sima utcai szemüvegkeretként és a mágneses nap-előtét segítségével napszemüvegként is viselhetőek, valamit a szárak átcserélése után alkalmasak bukósisakos viseletre is: sima és napszemüveges verzióban egyaránt. 

motoeye motoros szemüveg

Hogyan tudom kicserélni a MOTOEYE Motoros szemüveg szárait?

A szárak cseréje egyszerűen elvégezhető: A szemüvegek utcai szárának belső oldalán található stiftet benyomva könnyen kihúzható a normál szár és bepattintható a motoros szár. A szemüvegek szárainak belső oldalán „R” (Right-JOBB) és „L” (Left-BAL) jelzéssel van megjelölve a jobb és a bal oldal, amit nem szabad felcserélni! A sisakos szárral kapcsolatban fontos, hogy a motoros szár, szárny csúcsa mindig felfelé mutasson. A sisakhoz való szár, csak bukósisakos viseletre ajánlott!

motoeye motoros szemüveg

motoeye motoros szemüveg

Hogy működik a MOTOEYE Motoros Szemüveg?

Segítségképpen nézzétek meg a videónkat!